Ασχολούμενος με το internet λαμβάνω συχνά e-mail από αγνώστους που ρωτούν για διάφορα θέματα, άλλοτε σοβαρά και άλλοτε αρκετά τρελά. Πριν από μερικούς μήνες έλαβα ένα e-mail από έναν νέο άνθρωπο που με λέξεις περιεκτικές και μεστές μού μετέφερε μια σύντομη εικόνα του εαυτού του και μού δήλωσε την ανάγκη του να ασχοληθεί με την κτηνιατρική. Ζητούσε πληροφορίες για την κτηνιατρική ως επιστήμη και επάγγελμα, και ρωτούσε πώς μπορεί να μπει στη σχολή της Θεσσαλονίκης.

Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν αστειεύεται και ό,τι θέλει να πετύχει στη ζωή του το παλεύει σοβαρά. Τέτοιους ανθρώπους με πάθος για ένα αντικείμενο -οτιδήποτε, από μια επιστήμη ως ένα επάγγελμα ή χόμπυ- δεν τους φοβάμαι. Μπορούν να καταφέρουν πολλά στη ζωή τους.

Αυτό το άτομο έγινε γρήγορα αγαπητό και από άλλους. Στην πορεία της σχέσης μας αποκαλύφθηκαν και άλλες πτυχές του χαρακτήρα του, όλες εντυπωσιακές και θαυμαστές. Σήμερα αποφάσισε να μπει δυναμικά στην ελληνική blogόσφαιρα με δύο υπέροχα posts. Υποδεχτείτε την thundercat.

Μια απάντηση στο “Thunder… thunder… thundercat!”

  1. Είμαι σε πλήρη (θετική) αμηχανία τώρα…Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θερμότατη υποδοχή, πραγματικά συγκινήθηκα πολύ… Να ‘σαι καλά Γιάννη!

Αφήστε σχόλιο