Στο «Βήμα της Κυριακής» της 21ης Ιανουαρίου 2007 δημοσιεύτηκε ένας οδηγός δικαιολόγησης («Πώς να γίνετε πανεπιστημιακός») ψήφου για τα μέλη των εκλεκτορικών σωμάτων στις κρίσεις των πανεπιστημιακών. Με τόσες κρίσεις που γίνονται, πού να κάθεσαι να σκέφτεσαι κάθε φορά πώς να δικαιολογήσεις την ψήφο σου…

Ο καθηγητής Ν. Σ. Μάργαρης από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου δίνει πολύτιμες συμβουλές, οι οποίες βασίζονται στην πολύχρονη πείρα του σε πανεπιστημιακά θέματα. Ο οδηγός είναι πραγματικά πολύτιμος για τους νέους συναδέλφους που δεν έχουν εμπειρία από κρίσεις, αλλά και για τους παλιούς τους οποίους βγάζει από πολύ κόπο.

Μετά την πρώτη απόπειρα προγραμματισμού σε php, με τη γεννήτρια πολιτικού λόγου, έκανα μια δεύτερη προσπάθεια σε javascript. Μπορείτε λοιπόν άνετα να επιλέξετε τα «προσόντα» του υποψηφίου και (το βασικότερο) αν τον θέλετε ή όχι, και το σκριπτάκι θα σας φτιάξει ένα πολύ ωραίο κειμενάκι για να δικαιολογήσετε την ψήφο σας. Γεννήτρια δικαιολόγησης ψήφου λοιπόν και καλή διασκέδαση!

2 Απαντήσεις στο “Κρίσεις πανεπιστημιακών – 1”

  1. Το σκριπτάκι βελτιώθηκε πάρα πολύ με τη συμβολή της thundercat. Η δική μου εκδοχή ήταν μια καρικατούρα μπροστά στο κομψοτέχνημα ενός ειδικού.

  2. Γιάννη ήταν χαρά μου να βοηθήσω! Δεν έκανα τίποτα σπουδαίο, άλλωστε εσύ έγραψες τις βασικές λειτουργίες του script καθώς και τα τρομερά κείμενα 😉 Εγώ απλά διευκόλυνα τη λειτουργία 🙂 Αναμένουμε την επόμενη προγραμματιστική προσπάθεια!

Αφήστε σχόλιο