Ξανά κατάληψη λοιπόν. Μέσα στην εξεταστική. Απόφαση προειλημμένη, ανόητη, καταστροφική. Λυπάμαι για τα παιδιά που γίνονται φερέφωνα «προοδευτικών» οπισθοδρομικών.

Το δις εξαμαρτείν ου φοιτητών σοφών.

4 Απαντήσεις στο “Και ξανά προς τη δόξα τραβά…”

  1. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΩΔΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ. ΣΕ ΕΞΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΑΚΡΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΕΙ!ΟΠΟΙΟΣ ΚΙΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ!ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ.107 ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 800 ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. leovet, καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου. Άλλωστε, αυτό δηλώνει και η χρήση των κεφαλαίων, που στον κόσμο του internet τα χρησιμοποιούμε όταν φωνάζουμε.

    Ωστόσο, ο χαρακτηρισμός «χούντα» είναι σκληρός. Δεν έχει επιβληθεί δικτατορία στο σύλλογο φοιτητών Κτηνιατρικής. Όλοι είναι ελεύθεροι να συμμετέχουν. Μήπως λοιπόν η αποχή από συλλογικά όργανα υποδηλώνει συμμετοχή (και συνενοχή) σε τέτοιες αποφάσεις;

  3. Η συμμετοχή είναι συνενοχή και όχι η αποχή. Το δίλλημα δεν υπάρχει και αν κάποιοι προσπαθούν να μεταφέρουν το κλίμα αυτό κάνουν λάθος.Το πανεπιστήμιο δεν ανήκει στους κομματάρχες και τους κατευθυνόμενους.Κανένας δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να στηρίξεις τη μια ή την άλλη παράταξη.Εμείς ήρθαμε εδώ για να μάθουμε και όχι για να μετατραπούμε σε αριθμούς νίκης ή ήττας σε κομματικά γραφεία.Άνθρωποι που τους βλέπεις μόνο σε καταλήψεις δεν μπορούνε να αξιώνουν τη συμμετοχή κανενός.

Αφήστε σχόλιο