surfaceΈχετε δει το Minority report; Ο Tom Cruise, αστυνομικός του μέλλοντος, είχε μία διάφανη -virtual- οθόνη για να χειρίζεται τον κεντρικό υπολογιστή. Με ταχυδακτυλουργικές και χορευτικές κινήσεις των χεριών επικοινωνούσε με βάσεις δεδομένων και αναζητούσε στοιχεία. Όλοι τότε σκεφτόμασταν πόση φαντασία μπορεί να έχουν οι δημιουργοί του Hollywood.

Δείτε όμως τι φαντασία έχει η Microsoft και βέβαια πώς την υλοποιεί. Το Microsoft Surface είναι μία συσκευή από το μέλλον. Αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος το χειμώνα. Στο site θα πάρετε μια ιδέα του τι μπορεί να κάνει το μηχάνημα. Με μία λέξη είναι μαγικό!

Μια απάντηση στο “Εικόνες από το μέλλον”

  1. Αχά! Βλέπω ενθουσιαστήκαμε με το Microsoft Surface ε; 😉 Είναι όντως υπέροχο εργαλείο (και πανάκριβο…αν θυμάμαι καλά θα πωλείται γύρω στα 10.000, αλλά το αξίζει) και απ’ότι παρατηρώ είναι κυρίως εφαρμογή multimedia και Internet locating/paying/booking. Φοβερό το πώς περνάς τα αρχεία με το χέρι στις διάφορες συσκευές και το πώς επιλέγεις και πληρώνεις το μενού σου μέσω της επιφάνειας.

    Αν στο μέλλον (όχι το πολύ μακρύ) εξελιχθεί σε επιφάνεια-υπολογιστής, θα είναι ένα τρομερό βήμα προς τη συρρίκνωση των υπολογιστών.

Αφήστε σχόλιο